Gaál Tünde jógaoktató

  GAÁL TÜNDE

  Sportoktató, dinamikus-, női- és gerincjóga oktató

  Hét éve a testem erősítésére kezdtem el csoportban gyakorolni a jógát. Hamarosan azt tapasztaltam, hogy kevésbé fáj a derekam, reggel fájdalom nélkül fel tudok kelni az ágyból. Észrevettem, hogy egyenesen ülök, mélyebbeket lélegzem, és jobban alszom. Itt kezdődött a jóga iránti szenvedélyem, az ászanákban (testpózok) való elmerülés. Haladva tovább a pozitív fizikai tapasztalatok megszerzése útján felismertem, hogy összefüggés van a rendszeres jógagyakorlás és a lelkem megerősödése közt is. Jógázás közben kizárom a külvilágot, és csak önmagamra figyelek, a jóga segít nekem a jelenben boldogabban élni. Lassan a napi szintű gyakorlás is az életem részévé vált. Ha valami miatt nem tudok jógázni, érzem a hiányát. Számomra a jóga egészség, mozgékonyság, nyugalom és harmónia. Gyakorlásával javult az állóképességem, edzettebb és hajlékonyabb lettem; ez egy nagyszerű alakformáló mozgásforma, imádom!

  Az óráimat minden korosztály számára ajánlom.

  Jó érzés számomra, ha a jógagyakorlók az óra után lelkesen beszélnek a tapasztalataikról, ha megnyílnak egymás közt , vagy belső csendességgel indulnak tovább az órámról a mindennapjaikba.

  A jóga minden ember számára ad valamit, az én célom is adni a jógaoktatás által: egészséget, energiát, önbizalmat, egy kis megnyugvást a hétköznapok forgatagában, vagy akár egy új célt a harmonikusabb mindennapok felé.

  • Sportoktató (testépítés-fitnesz sportág) – Mandala Jógastúdiók 2013
  • Gerincjóga oktató- Mandala Jógastúdiók 2013
  • Nőijóga oktatói tanfolyam- Mandala Jógastúdiók 2014
  • Dinamikus jógaoktató – Almásy Csilla Gerinckoncepció
  • SpinalDance-Preventiv gerinctréning – Almásy Csilla Gerinckoncepció
  • Ászana gyakorlatsorok összeállításának módszertana – Jógaoktatói továbbképzés – Medvegy Gergely
  • A hibajavítás és az instruálás elmélete/gyakorlata – Jógaoktatói továbbképzés – Medvegy Gergely
  • Gerincterápia jógával – Bene Máté – Gerincakadémia (2016)

  Szeretettel várok minden érdeklődőt kezdő és gyakorló hatha jóga órámra!